Busca aquí:
 

Miscel·lània

En aquesta secció trobareu un recull de les notícies més rellevants de la nostra Escola. Consulta-la sovint si vols estar al corrent dels últims esdeveniments que ha protagonitzat la nostra comunitat escolar.

També podeu llegir aquells RETALLS DE PREMSA on apareixen notícies de l’Escola!

28/06/2021 – COMUNICAT PROVES PAU 2021

FINALISTA AL CONCURS FICCIONS 2019

21 de maig de 2019

En Pere Parés, alumne de 4t ESO de la nostra Escola, finalista de l’11a edició del concurs literari Ficcions. Moltes felicitats!!!!

ÀLEX RODRÍGUEZ, GUANYADOR DE LES PROVES CANGUR 2019

15 de maig de 2019

A banda de l’elevada participació del nostre alumnat (120 alumnes de l’ESO), cal dir que hem obtingut un 1r premi a la categoria de 4t d’ESO. L’alumne guanyador és l’Àlex Rodriguez García.

Els alumnes Laura Prat Camps, Àxel Puche Riba, Marc Garcia Valero, Arnau Comerma Peypoch, Oriol Garcia Massó, Àngela García García, Mar Roca Gibert i Laia Bellavista Vilar de 1r d’ESO, Joel Boil Pérez, Mariona Guisado Parras i Lucía Vera Iglesias de 2n, Pau Mallorquí Esteban, Mireia Brichs Ralló i Àlex Herrea Bassolí de 3r d’ESO i Cèlia Serradesanferm Córdoba i Lídia García García de 4t, han obtingut puntuacions que els situen dins del millor 10% de tota Catalunya en la seva categoria.

Com ja sabeu, la implicació dels alumnes de l’ESO de l’Escola a les proves Cangur 2019 ha estat tot un èxit, tant pels alts nivells de participació com pels molt bons resultats obtinguts.
A nivell global, en pràcticament tots els percentils els nostres alumnes han quedat per sobre de la mitjana de Catalunya.
Entre d’altres, destaquem que el 15% dels alumnes presentats de 1r estan entre 10% millor de Catalunya, que el 60% dels de 2n estan per sobre del 50% global, que el 18% dels de 3r estan per sobre del 10% general, i que el 43% dels alumnes presentats de 4t han quedat per sobre del 10% millor de Catalunya.

Tot un èxit. Enhorabona a tothom!

GUANYADORS DEL CONCURS DE MANS UNIDES 2019

4 de maig de 2019

Volem felicitar els guanyadors de la nostra escola del  Concurs de Narracions Solidàries de Mans Unides que enguany celebra la seva setzena edició. El tema proposat era una reflexió sobre “Els Drets Humans i la Igualtat de Gènere”.
Els alumnes guardonats van recollir els seus premis el dia 4 de maig a la sala Tarafa:
–    Mireia Mallorquí (3r ESO A): 3a a la Categoria 14-15 anys (Veure el treball)
–    Joan Sampera (4t ESO A): 3r a la Categoria  16-18 anys (Veure el treball)
–    Antoni Romero (1r Batxillerat A): 2n a la Categoria 16-18 anys (Veure el treball)

GUANYADORES DE CAN PEDRALS 2019

3 de maig de 2019

Felicitem a les guanyadores del Concurs literari de la Biblioteca de Can Pedrals. Enguany, han estat dues alumnes:
–    Èlia Morales de 5è B: 1a en la seva categoria
–    Lidia Garcia de 4t A: 2a de la seva categoria
El tema triat aquest any ha estat la creació d’un microconte a través d’un fragment inicial de Solitud de Víctor Català. El lliurament de premis va ser el dia 3 de maig a la mateixa Biblioteca.

ELS INFANTS DE GRANOLLERS RECLAMEN UN CARNAVAL MÉS PARTICIPATIU

29 d’abril de 2019

El passat dilluns dia 29 d’abril es va fer l’audiència del Consell d’Infants  amb l’alcalde. Els representants dels centres van explicar la feina realitzada durant el curs  amb la mirada d’infants:

CAMPIONS D’ESPANYA D’HANDBOL

2-7 de Gener de 2019

Durant les festes de nadal, una sèrie d’alumnes de l’Escola han estat participant amb la Selecció Catalana d’Handbol als Campionats d’Espanya per Autonomies, celebrat a Valladolid del 2 al 7 de gener.

Volem felicitar a tots/es els components d’aquests equips i en particular als nostres alumnes, ja que només el fet de poder formar part d’aquesta selecció és un èxit (esportivament parlant).  A més, hem de comentar que hi ha hagut resultats molt satisfactoris, aconseguint quedar campions d’Espanya!!!

  • CAMPIONS D’ESPANYA JUVENILS MASCULÍ:  Jan Rof  (1r BTX B)
  • CAMPIONS D’ESPANYA INFANTIL MASCULÍ:   Guillem Larruy (2n ESO A) i Pau López (2n ESO B).
  • NO MEDALLISTES (CADET MASCULÍ):  Guillem Vega (4t ESO B)

MOLTÍSSIMES FELICITATS A TOTS!!!

17/12/2018 – L’ESCOLA CERVETÓ, TERCERA DE CATALUNYA EN RESULTATS A LES PAU 2018

RESUM DE L’ACTE COMMEMORATIU DEL 50è ANIVERSARI DE L’ESCOLA CERVETÓ

02/10/2018

LA PREMSA ES FA RESSÒ

UNA GRANOLLERINA, LA NOTA MÀXIMA DE LA SELECTIVITAT AL VALLÈS ORIENTAL

[Retall del NacióGranollers publicat el dimarts 3 de juliol de 2018]

  • Una granollerina, la nota màxima de la selectivitat al Vallès Oriental
  • La Laia Serradesanferm ha aconseguit un 9,7
  • Estudiarà Física a la Universitat Autònoma de Barcelona

Una granollerina, la Laia Serradesanferm, és la nota màxima de la Selectivitat al Vallès Oriental. Ha tret un 9,7, a molt poca distància del 9,9 que han aconseguit també dues noies i que ha estat la qualificació més alta a tot Catalunya.
La Laia ha estudiat a l’Escola Cervetó de Granollers i farà Física a la Universitat Autònoma, tot i que encara no sap a què es vol dedicar. Explica a NacióGranollers que els dies de la selectivitat “van ser durs” però que no va clavar colzes a l’hora d’estudiar: “Com que a l’escola havíem fet els exàmens finals em vaig dedicar a repassar el que havia estudiat i a practicar amb exàmens d’altres anys”.
Les Proves d’Accés a la Universitat (PAU) d’aquest any es van celebrar del 12 al 14 de juny i s’hi van presentar gairebé 34.000 estudiants.

PAU 2018

27/06/2018

QUILÒMETRES DE SOLIDARITAT, TONES DE GENEROSITAT

25/05/2018

El passat divendres 25 de maig, l’Escola va celebrar la II Fira del reciclatge. Ens complau anunciar-vos que ha estat un èxit en assistència i un triomf en la consecució de la seva causa.

En poc temps, les paradetes, que un primer moment estaven plenes de manualitats elaborades amb material reciclat per l’alumnat d’Infantil i Primària, van exhaurir els seus productes al mateix ritme que creixia i creixia la muntanya d’aliments i productes de neteja destinats al Xiprer.

Moltíssimes gràcies a tots i totes els que heu fet possible aquesta 2a Fira del Reciclatge; gràcies als/a les alumnes d’Infantil i Primària que amb la seva extraordinària creativitat han produït un enorme inventari de jocs i manualitats elaborats amb material reciclat, gràcies als organitzadors (mestres i alumnes), i gràcies a vosaltres, FAMÍLIES, que amb la vostra compra heu col·laborat en una GRAN causa SOLIDÀRIA!

THE WINNERS

Felicitem a la Mar Roca, l’Emma Martínez i a la Mariona Tarradellas per la seva primera posició al concurs de llengua anglesa, THE FONIX

26/05/2018

El passat dissabte 26 de maig es va celebrar la gran final de THE FONIX, un concurs d’anglès interescolar de Catalunya dissenyat per afavorir l’aprenentatge de la llengua anglesa i amb la finalitat d’estimular i motivar l’aprenentatge d’aquest idioma. Les alumnes de sisè, Mariona Tarradellas, l’Emma Martínez i la Mar Roca van ser les guanyadores entre un munt escoles participants presentant el seu projecte “Healthy habits”.

Enhorabona pel vostre èxit!

PILARÍN BAYÉS I ROSER CAPDEVILA, DUES SUPERDIBUIXANTS AL CERVETÓ!

17/05/2018

La Pilarín Bayés i la Roser Capdevila són dues  il·lustradores molt amigues que han visitat la nostra Escola Cervetó; allà les esperaven un grup d’alumnes de 5è de Primària; a tots ells/es els encanta dibuixar i admiren la feina d’aquestes superdones. Molt ràpidament, la Pilarín i la Roser van connectar amb aquests nens/es i van respondre una a una a totes les seves inquietuds.

La trobada va ser molt emotiva i us convidem a què la compartiu.

Un petonàs a la Pilarín i a la Roser!

GUANYADORS DEL LXI CONCURS LITERARI ESCOLAR DE LA BIBLIOTECA CAN PEDRALS

04/05/2018

El divendres 4 de maig es va celebrar el Lliurament de premis del LXI Concurs Literari Escolar de la Biblioteca Can Pedrals. Dels 257 participants, dos alumnes de l’Escola han guanyat el 3r premi de la categoria A, la Carla Gómez (5è de Primària) i el 3r premi de la categora B, l’alumne Biel Aylward (2n ESO).

Els felicitem a tots dos!

GUANYADORS DEL XV CONCURS DE NARRACIONS SOLIDÀRIES DE MANS UNIDES

21/4/2018

Els alumnes Maria Parés, Antoni Romero i Laia Canut han resultat guanyadors del Concurs de Narracions Solidàries de Mans Unides d’enguany. El tema sobre el qual havien d’escriure a les diverses categories era el  “malbaratament alimentari”. Els alumnes van rebre els premis el passat 21 d’abril a la Sala Tarafa:

  •  Laia Canut (1r ESO A): 3r Premi Categoria 12-13 anys
  • Antoni Romero (4t ESO B): 1r Premi Categoria 15-16 anys
  • Maria Parés (4t ESO A): 2n Premi Categoria 16-18 anys

 Els donem la nostra felicitació!!!

MARÍA PADILLA VERA GUANYADORA DEL CONCURS DE RELAT BREU

13/06/2017

Ahir es va celebrar la final del 40è aniversari del premi Relat Breu de Catalunya, en què han participat 1.912 estudiants de 364 escoles de tot el territori. En aquesta edició, la guanyadora de la categoria nens de 8 a 11 anys ha estat l’alumna María Padilla Vera de 5è A. Moltes felicitats!

En l’entrega de premis celebrada al Palau Robert de Barcelona hi van participar la consellera d’Ensenyament, Meritxell Ruiz; la presidenta de l’Associació d’Editors en Llengua Catalana, Montse Ayats, i la gerent de comunicació de l’Àrea Est de Coca-Cola European Partners.