Busca aquí:

Us informem que podeu comprar l’equipació esportiva i la bata pel proper curs a la botiga online que trobareu a la pàgina www.uni4me.net

COM FUNCIONA?

  • Cal entrar a www.uni4me.net i a la casella “el teu centre” escriure el codi ECGR-46 corresponent a la vostra escola.
  • Cal registrar-se per tenir accés a la intranet i rebre informació de qualsevol novetat o promoció. Una vegada registrats, accedir-hi escrivint l’e-mail i la contrasenya.
  • Fer la comanda des de la botiga on-line.

COM PUC SABER QUINA TALLA DEMANAR?

A la botiga online trobareu una taula de mides per a saber la talla. Us recomanem que agafeu una peça de roba que tingueu a casa que li vagi bé a l’alumne/a i la compareu amb les mides del quadre de talles. Assegureu-vos de mesurar correctament tal i com s’indica en la imatge que us apareix en obrir el quadre de talles.

ES PODEN FER CANVIS?

Si us heu equivocat de talla, haureu de tramitar una devolució de la comanda i deixar-la al punt de recollida o enviar-la al nostre magatzem per rebre l’abonament (A l’apartat “Atenció al Client” hi ha el formulari per poder sol·licitar-la) i després haureu de fer una nova compra amb la talla correcte.

QUIN ÉS EL TERMINI D’ENTREGA?

En cas d’entrega a domicili el termini és de 48h-72h. En cas d’entrega al punt de recollida:

  • Comandes del 21/6 fins el 20/7: S’entregaran a finals de Juliol (Rebreu un mail de confirmació de recollida)
  • Comandes del 21/7 al 20/8: S’entregaran a finals d’Agost o primera setmana de Setembre (Rebreu un mail de confirmació de recollida).
  • Comandes a partir del 21/8: Iniciat el curs, s’entregaran en el termini d’una setmana per ordre d’entrada i conforme existències. En cas de trencament d’estoc d’alguna talla, el termini d’entrega màxim serà durant el mes d’Octubre.

Al llarg del curs la botiga online estarà oberta les 24h els 365 dies, amb les talles disponibles per reposicions (termini entrega 3-4 dies).

ATENCIÓ AL CLIENT: 931 847 229

ATENCIÓ AL CLIENT: 681 339 988