SECRETARIA

sandra_secre

SANDRA ESPINA CAPEL

Secretària Educació Infantil, C. Inicial Primària sandra@cerveto.com

CONTACTA AMB LA SECRETÀRIA:

El vostre nom (obligatori)

El vostre email (obligatori)

Assumpte

El vostre missatge


montse_secre2015

MONTSE FREIXA MORENO

Secretària Educació Primària i 1r Cicle de Secundària montse@cerveto.com

CONTACTA AMB LA SECRETÀRIA:

El vostre nom (obligatori)

El vostre email (obligatori)

Assumpte

El vostre missatge


merce_secre2015

MERCÈ LLISTOSELLA CABALLÉ

Secretària 2n Cicle de Secundària i Batxillerats merce@cerveto.com

CONTACTA AMB LA SECRETÀRIA:

El vostre nom (obligatori)

El vostre email (obligatori)

Assumpte

El vostre missatge


 ELS DOCUMENTS DE LA SECRETARIA

SERVEI DE MENJADOR

cuina_cervetoL’Escola disposa d’una cuina pròpia, menús variats i pensats dietèticament. Aquest servei el considerem integrat dins el projecte pedagògic de l’escola i és per això que, amb la col·laboració dels/les monitors/es treballem uns objectius bàsics que fan referència als hàbits alimentaris i a les actituds i responsabilitats que hem de mantenir dins aquest espai: recollir els seus serveis, gots, gerres d’aigua, safates, mantenir net l’espai de dinar,… A les estones que queden abans o després de dinar els/les alumnes realitzen diferents activitats sota la supervisió dels/les monitors/es. Els/les alumnes de cicle superior i d’ESO poden accedir a la biblioteca del centre per estudiar, avançar tasques escolars,…

PSICOPEDAGOGIA I ORIENTACIÓ ESCOLAR

Aquest servei està a càrrec d’una psicopedagoga que realitza valoracions individuals, de grups i ajuda a l’orientació escolar, personal i professional dels/les alumnes.

Valora els/les alumnes que proposen els/les tutors/es i els pares o mares i orienta i dóna eines i/o fa propostes concretes tant a les famílies com als membres de l’equip docent.

També manté el contacte continuat i directe amb els especialistes externs que intervenen amb els/les nostres alumnes.

BIBLIOTECA I MEDIATECA

biblioteca_btxA les etapes d’Infantil i Primària, fins a tercer, funciona una biblioteca de classe per tal d’afavorir i facilitar el plaer per la lectura.

L’escola disposa, a més a més, de dues biblioteques, una per a Primària i una per a Secundària i Batxillerat.

Les dues Biblioteques són un espai més on els/les alumnes poden realitzar tasques i treballs establerts a l’aula.

ESPAIS ESPECIALITZATS

informatica_cervetoL’Escola disposa de tres laboratoris (química, física i biologia), dues aules de tecnologia, dues aules d’informàtica, un taller de visual i plàstica, dues aules de música, un gimnàs, una sala d’actes, un aula d’anglès i diverses aules de desdoblament.

En els laboratoris es treballa en grups reduïts per tal de facilitar l’experimentació científica. La nostra metodologia es basa en el descobriment. D’aquesta manera, l’alumne/a passa a ser un element actiu dins la classe i és el mateix qui construeix el seu coneixement sota la guia del/la seu/va professor/a.

Seguint aquest mètode durant tot l’aprenentatge, es preparen per als/les alumnes unes experiències dirigides a desenvolupar la seva capacitat d’observació, manipulació i experimentació i així anar aplicant el mètode científic a partir de l’aprenentatge significatiu.

ENLLAÇOS EXTERNS

correu_electronic

colegi_farmaceutics

gencat

world_digital

xtec

meteocat

edu_365

enllacos_interes