L’ÀLEX RODRÍGUEZ, GUANYADOR DE LES PROVES CANGUR 2019

L’ÀLEX RODRÍGUEZ, GUANYADOR DE LES PROVES CANGUR 2019

cangur_01
cangur_02

15 de maig de 2019

A banda de l’elevada participació del nostre alumnat (120 alumnes de l’ESO), cal dir que hem obtingut un 1r premi a la categoria de 4t d’ESO. L’alumne guanyador és l’Àlex Rodriguez García.

Els alumnes Laura Prat Camps, Àxel Puche Riba, Marc Garcia Valero, Arnau Comerma Peypoch, Oriol Garcia Massó, Àngela García García, Mar Roca Gibert i Laia Bellavista Vilar de 1r d’ESO, Joel Boil Pérez, Mariona Guisado Parras i Lucía Vera Iglesias de 2n, Pau Mallorquí Esteban, Mireia Brichs Ralló i Àlex Herrea Bassolí de 3r d’ESO i Cèlia Serradesanferm Córdoba i Lídia García García de 4t, han obtingut puntuacions que els situen dins del millor 10% de tota Catalunya en la seva categoria.

Com ja sabeu, la implicació dels alumnes de l’ESO de l’Escola a les proves Cangur 2019 ha estat tot un èxit, tant pels alts nivells de participació com pels molt bons resultats obtinguts.
A nivell global, en pràcticament tots els percentils els nostres alumnes han quedat per sobre de la mitjana de Catalunya.
Entre d’altres, destaquem que el 15% dels alumnes presentats de 1r estan entre 10% millor de Catalunya, que el 60% dels de 2n estan per sobre del 50% global, que el 18% dels de 3r estan per sobre del 10% general, i que el 43% dels alumnes presentats de 4t han quedat per sobre del 10% millor de Catalunya.

Tot un èxit. Enhorabona a tothom!