MENCIÓ D’HONOR!

MENCIÓ D’HONOR!

Aquest curs 2018-2019 ha estat el primer en que l’Escola Cervetó ha participat del programa del Batxillerat Dual Americà. El que va començar amb un gran èxit, amb el 100% dels alumnes matriculats superant (amb escreix) el test d’admissió, culmina amb un èxit d’igual categoria! Els 10 alumnes actualment matriculats han superat el curs (que va finalitzar acadèmicament aquest 31 de maig) amb una mitjana entre tots ells de 87,985 sobre 100, 6 dels 10 amb el total de les assignatures que cursaven amb notes superiors al 90. Els felicitem per tan impressionant resultat! Enhorabona!

A més a més, 9 dels nostres 10 alumnes (Hug Sala, Meritxell Piqueras, Clàudia Margall, Artur Leivar, Guillem Larruy, Berta Calvo, Mireia Mallorquí, Bernat Comín i Àlex Rodríguez)  han finalitzat el seu programa de Diploma Dual rebent una Menció d’Honor pel seu excepcional rendiment acadèmic. Aquesta menció només s’atorga als alumnes que han acabat totes les matèries del programa amb un resultat excel·lent! Moltes felicitats noies i nois, i bona feina!

Des de l’Escola Cervetó acomiadem aquest curs del Diploma Dual agraint l’esforç a tots els seus alumnes; esperem retrobar-nos el curs que ve i repetir la mateixa gesta, i animem a tots aquells que pugueu estar interessats en el programa a inscriure-us-hi pel curs vinent! See you in September!

honor-roll-certificate-hug-sala-oriol