AL CERVETÓ: APILO

AL CERVETÓ: APILO

Benvolgudes famílies:

Us fem saber que enguany la nostra escola forma part del programa Apilo, la finalitat del qual és promoure la recollida de piles per al seu reciclatge.

El programa Apilo organitza la recollida d’aquests material en forma de concurs i, enguany, la nostra escola s’hi ha inscrit. A més a més, realitzarem algunes activitats informatives i de sensibilització amb l’alumnat (AVUI, DILLUNS 14 DE GENER DE 2019, ES REALITZARÀ UNA XERRADA INFORMATIVA PER ALS ALUMNES DE 5è).

Quines piles podem recollir a l’escola?

Són objecte de recollida als centres educatius les piles i acumuladors portàtils. Es consideren piles i acumuladors portàtils qualsevol pila, pila botó, acumulador o bateria que estigui precintat, pugui portar-se amb la mà i no sigui industrial ni d’automoció, com ara les piles botó i estàndard i els acumuladors utilitzats en telèfons mòbils, càmeres de vídeo i eines portàtils. En tot cas, l’origen de les piles i acumuladors portàtils ha de ser domèstic.

On recollirem les piles?

Per agilitzar la recollida d’aquests residus, disposarem als vestíbuls de l’escola de petits contenidors (identificats amb el logotip del programa Apilo); els representants d’aula de primària, seran els encarregats de buidar aquests petits contenidors en el gran.

Us volem agrair, per endavant, la vostra col·laboració.

Equip Docent

Escola Cervetó

apilo_xii_02