Laia Serradesanferm: 9,7!

Laia Serradesanferm: 9,7!

UNA GRANOLLERINA, LA NOTA MÀXIMA DE LA SELECTIVITAT AL VALLÈS ORIENTAL

[Retall del NacióGrlaia_serradesanferm_2018anollers publicat el dimarts 3 de juliol de 2018]

  • Una granollerina, la nota màxima de la selectivitat al Vallès Oriental
  • La Laia Serradesanferm ha aconseguit un 9,7
  • Estudiarà Física a la Universitat Autònoma de Barcelona

Una granollerina, la Laia Serradesanferm, és la nota màxima de la Selectivitat al Vallès Oriental. Ha tret un 9,7, a molt poca distància del 9,9 que han aconseguit també dues noies i que ha estat la qualificació més alta a tot Catalunya.
La Laia ha estudiat a l’Escola Cervetó de Granollers i farà Física a la Universitat Autònoma, tot i que encara no sap a què es vol dedicar. Explica a NacióGranollers que els dies de la selectivitat “van ser durs” però que no va clavar colzes a l’hora d’estudiar: “Com que a l’escola havíem fet els exàmens finals em vaig dedicar a repassar el que havia estudiat i a practicar amb exàmens d’altres anys”.
Les Proves d’Accés a la Universitat (PAU) d’aquest any es van celebrar del 12 al 14 de juny i s’hi van presentar gairebé 34.000 estudiants.