QUILÒMETRES DE SOLIDARITAT, TONES DE GENEROSITAT

QUILÒMETRES DE SOLIDARITAT, TONES DE GENEROSITAT

El passat divendres 25 de maig, l’Escola va celebrar la II Fira del reciclatge. Ens complau anunciar-vos que ha estat un èxit en assistència i un triomf en la consecució de la seva causa.

En poc temps, les paradetes, que un primer moment estaven plenes de manualitats elaborades amb material reciclat per l’alumnat d’Infantil i Primària, van exhaurir els seus productes al mateix ritme que creixia i creixia la muntanya d’aliments i productes de neteja destinats al Xiprer.

Moltíssimes gràcies a tots i totes els que heu fet possible aquesta 2a Fira del Reciclatge; gràcies als/a les alumnes d’Infantil i Primària que amb la seva extraordinària creativitat han produït un enorme inventari de jocs i manualitats elaborats amb material reciclat, gràcies als organitzadors (mestres i alumnes), i gràcies a vosaltres, FAMÍLIES, que amb la vostra compra heu col·laborat en una GRAN causa SOLIDÀRIA!

ii_fira_reciclatge_2018