Taulell de Novetats

març
28

50è ANIVERSARI DE L’ESCOLA… LA FESTA!

Benvolguts tots i totes,

Enguany celebrem el 50è Aniversari de l’Escola i ho volem gaudir tots plegats.

Esteu convidats a la FESTA prevista el divendres 3 de maig de 2019, i que constarà de dues parts:

  1. ESPECTACLE D’EMOCIONS AMB MÚSICA
DETAIL
març
27
març
19
març
19

Prova Cangur 2019

cangur_02_2019

El proper dijous 21 de març de 9 a 11h es realitzarà la Prova Cangur 2019 en la que participarà, de forma voluntària, tot l’alumnat de l’ESO.

Aquest event l’organitza la Societat Catalana de Matemàtiques i té incidència a tota

DETAIL
gen.
22

CerveTAC

CerveTAC és una activitat complementària de secundària en què l’alumnat fa de periodista de l’Escola. Aquesta feina es concreta en l’edició de revistes digitals i programes de televisió i ràdio. Per poder omplir de contingut aquests mitjans de comunicació

DETAIL
gen.
17

CAMPIONATS D’ESPANYA D’HANDBOL

CAMPIONS D’ESPANYA D’HANDBOL

2-7 de Gener de 2019

Durant les festes de nadal, una sèrie d’alumnes de l’Escola han estat participant amb la Selecció Catalana d’Handbol als Campionats d’Espanya per Autonomies, celebrat a Valladolid del 2 al 7 de gener.

DETAIL
gen.
14

AL CERVETÓ: APILO

Benvolgudes famílies:

Us fem saber que enguany la nostra escola forma part del programa Apilo, la finalitat del qual és promoure la recollida de piles per al seu reciclatge.

El programa Apilo organitza la recollida d’aquests material en forma

DETAIL
gen.
07

COLLAGES

Part dels alumnes de 1r de Btx que cursen l’assignatura de Cultura audiovisual han fet uns collages sobre les activitats que van dur a terme el dia 21 de desembre de 2018 relacionades amb el Nadal. Aquí teniu una mostra:

DETAIL
des.
19

FELICITEM L’ESCOLA!

El Cervetó ha fet 50 anys!
Tots els  nens i nenes de 2n, 3r i 4t hem creat amb diferents programes una felicitació per la nostra escola i hem escollit la que més ens agrada en representació de tota la

DETAIL
oct.
15

Thinking Together

El Projecte Thinking Together neix amb la idea de consolidar una comunitat educativa a través de la reflexió que suggereix una frase, una imatge, un vídeo, etc. presentats a l’aula.

DETAIL