MANIFEST SOBRE EL PROCÉS CATALÀ

Des de l’Escola Cervetó de Granollers volem fer palès el nostre posicionament pel que fa a la difícil situació que està vivint Catalunya. En aquest sentit, i perquè som un centre educatiu, reivindiquem i som coherents, fins a les últimes conseqüències, amb la pluralitat ideològica que existeix en el nostre país. Per aquest motiu, no creiem oportú prendre part  a nivell institucional, com a demostració de respecte absolut a aquesta diversitat d’opinions. La nostra decisió no és conseqüència de la por a possibles represàlies que en molts àmbits s’estan portant a terme.

El que hem exposat anteriorment no significa, en absolut, que a nivell individual i personal, renunciem, de cap de les maneres, a un posicionament clar i ferm vers la realitat del procés català. Reivindiquem el dret de tothom a expressar-se i a manifestar-se lliurament, i a exercir els drets que tota democràcia atorga al seu poble.

 

Volem afegir al manifest de la setmana passada el nostre posicionament respecte als fets ocorreguts ahir 1 d’octubre del 2017: Com a institució educativa rebutgem i lamentem amb contundència qualsevol forma de violència.

La Direcció del Centre

logo_inspirats_en_tu_EDITBenvingut/da a la pàgina d’Inici de la comunitat del Cervetó!

La nostra Escola és un centre docent privat concertat de Granollers dedicat a l’Ensenyament des de 1968 i que ofereix una educació integral de qualitat a totes les etapes educatives, des de P3 fins a 2n de Batxillerat.

pla_transformacio_innovacio_end
aula_dart_anunci